Angrer jeg?

 

Mange har spurt og spør fortsatt om jeg eller vi, angrer på hus kjøpet. 

"Det er jo alvorlig mye som må gjøres"  er mange av kommentarene som vi har fått. 

"Dere kommer til å få sinnasnekkeren på besøk". 

"Ja, alt må tas i huset og nei- vi trenger ikke å få sinnasnekkeren på besøk."  Er vår kommentar tilbake.

Når folk spør om jeg angrer er svaret rett av "nei". Jeg ser gleden i å kunne forme mitt eget hjem, hvor vi kan finne på nye løsninger som passer våres behov.  Nesten hver dag går jeg innom finn.no sidene og ser på hus for salg og når jeg "blar" igjennom husene som er flott oppusset er de likevel kjedelig bygget opp  (romfordeling i etasje etc.) for meg. Riktignok kan det være at jeg er veldig kresen siden jeg har meglet og sett mange typer hus og har kanskje litt for mange kriterier på min liste over hva som er nødvendig og ikke nødvendig. Det er da det er ekstra kjekt å få det slik som man ønsker. 

Jeg forstår godt at mange blir skeptisk til huset ved første øyekast, kanskje blir litt oppgitt også på våres vegne.

 Hvis man ikke har bakgrunn innenfor byggebransjen og ikke er "et snev praktisk", så er nok ikke dette huset rette valget for de. Jeg skal riktignok ikke skryte på meg så mye erfaring innenfor bygging, men det skal ikke stå på innsatsen og viljen til å se muligheter og ha tålmodighet til den dagen kommer når huset står ferdig. Selvfølgelig er det Endre som arbeider mest og ingenting skal sies på hans innsats:) For de som kjenner oss godt, vet at vi tåler arbeid og har tålmodighet til å stå i det og har vært støttende fra dag en.

Alt i alt tror jeg det er viktig å tenke seg godt om på hvilke type hus man ønsker. Ønsker man et ny-oppusset hus hvor man kan flytter rett inn, eller ønsker man et hus som er et renovering-/oppussingsprosjekt som man kan sette sitt eget preg på. Dersom man velger sistnevnte er det selvfølgelig også viktig å vurdere om man kan gjennomføre renoveringen. Jeg tror nok at det er mange som kan gå på en "smell" der. Tror nok det er mange som  blir overrasket over hvor mye arbeid det er og hvor dyrt det faktisk er å pusse opp. Samtidig er det tidkrevene. Vi overtok huset 1 oktober 2016. 7 mars 17 flyttet vi inn og da renoverte vi bad, stue/kjøkken. Hall og hovedsoverom ble bare malt og endret litt på. Halvt år tok det for å bli ferdig med rommene. I etterkant har barnerom, tak og snart gjesterom komt på plass.  Synes vi har gjort mye, men det er mye som fortsatt gjenstår. Alt til sin tid :) 

Viktigste er å kjenne på magefølelsen selv og vite hva som passer deg best for alle har meninger, men det betyr ikke at de har rett :)

#Renovering

#tankerrundthuskjøp

 

 

 

 

 

2

Helt enig, er det rett for dere, så er det rett =)) Hvem er andre som skal mene noe som helst om det så lenge dere var og er klar over alt som må, bør og ønskes endret på huset. Kos dere med prosjektet =))

Jernbanefrua..: Tusen takk <3, Vi skal stå på, så får andre mene det de vil :)

Skriv en ny kommentar